Om oss

Om ossNorra Cypern Magasinet är norra Cyperns största onlinemagasin, som dagligen förser sina läsare med nyheter, tankar och inspiration från vår vackra ö.

Vi skriver för alla som är intresserade. För de som bor på Cypern och vill hålla sig uppdaterade om det senaste, för de som vill läsa på inför semesterresan eller för dem som bara är nyfikna på landet.

I Norra Cypern Magasinet kan du läsa artiklar och reportage om allt som har med Cypern att göra. Vi ger dig tips om hotell, restauranger, caféer och butiker. Vi är din guide till alla helgens event, och vi finns alltid någonstans där ute i vimlet för att fånga de bästa ögonblicken på bild. Du får varje vecka ta del av nya spännande hälsotips att inspireras av. Och genom våra omtyckta fotografier får du dagligen se nya sidor av Cypern. Sist men inte minst får du regelbundet ta del av våra intervjuer där vi träffar fascinerande människor som alla har en koppling till landet.

Vi är ett nyskapande magasin som visar upp norra Cypern på ett sätt som aldrig tidigare gjorts. Vi är kända för vår bredd och vårt moderna bildspråk. Norra Cypern Magasinets mål är att informera, underhålla och inspirera, och vi bjuder ständigt våra läsare på nya spännande infallsvinklar.