Gokart

gokart_norra_cypern_north_cyprus_racingKänner du ett behov av hastighet? Oavsett om du är ung eller gammal kan du njuta av spänningen på gokart banorna på Norra Cypern. De enmotoriga fordona kan nå hastigheter på upp till 90 km/h och kan ta hörn långt mer effektivt än en vanlig bil, eftersom de är så nära marken.

Zet Karting gokart bana ligger i utkanten av Nicosia och här kan du testa din körförmåga ordentligt. Denna toppkvalitet racerbana ståtar är den största på Norra Cypern, 1200 meter lång med en bredd på 7 meter. Det finns ett urval av olika spår att välja mellan, som sträcker sig från 300 till 1200 meter, och de mindre är perfekt för barn.

Banorna är mycket säkra och väl övervakade, med ZET International Karting Circuit, som överstiger de högsta europeiska standarder. Spåren är även upplysta på natten, så att du kan njuta av gokart racing när som helst på dygnet, året runt. Det finns bar och restaurang, för den som inte vill åka gokart, eller svalka sig efter ett race.

Tazkarts gokart bana ligger öster om Kyrenia och har ett spår som täcker 350 meter, så det är ett perfekt spår om du är med en ung familj, som älskar pulsen i adrenalin. Som Zet Karting, har Tazkart gokart också ett kontrolltorn, som spelar in dina varvtider och toppfart. Det finns även här en bar och restaurang för att ge gäster en chans att slappna av efter ett häktigt race!