Hemtrevliga Zephyr Café i Nicosia

Annonsörer

Nicosia har fått ett nytt café! Hemtrevliga Zephyr Café ligger lättillgängligt längs en av de större infarterna till Nicosia, så att man inte behöver bekymra sig om att ge sig in i den värsta trafiken. Caféet är inrett helt i trä med material importerat från svenska skogar, och för oss skandinaver förs tankarna direkt till de svenska och norska fjällstugorna när man kliver in i lokalen.

Den hemtrevliga miljön har snabbt gjort Zephyr Café till ett populärt myshäng under de kyligare månaderna, men vi förutspår att den inbjudande uteserveringen också kommer attrahera soldyrkare under den varma cypernsommaren!

På menyn finns kaffe, kakor, wraps, smörgåsar och mycket mer. Man kan även beställa in ett glas vin, öl eller cider att njuta av.

Det här är verkligen ett måste för caféälskaren! Personalen är mycket vänlig och tillmötesgående, och hela atmosfären andas ro och avkoppling.

Zephyr Café har redan hittat sin väg in i Nicosiabornas hjärta, välkommen att upptäcka det du också!

Öppettider:
Måndag – lördag: kl. 09.00 – 24.00
Söndag: kl. 10.00 – 23.00

Telefon: +90 533 863 56 75

Zephyr Café på Facebook.

 Zephyr Café  Zephyr Café  Zephyr Café  Zephyr Café  Zephyr Café  Zephyr Café  Zephyr Café  Zephyr Café  Zephyr Café  Zephyr Café

About Maria Eriksson 1665 Articles
Maria arbetar som fotograf och skribent på Norra Cypern Magasinet. Hon älskar att träffa nya människor och syns ofta ute i vimlet när hon fotograferar premiärer, events och andra tillställningar. Tveka inte att höra av dig till henne om du har en berättelse du vill dela med dig av, eller något annat du tycker kan vara värt att skriva om. Maria tycker om att uttrycka sig i både bild och text och är alltid öppen för nya reportageidéer. Maria@norracypernmagasinet.se