Yoga Yama – Center för yoga och livscoachning

Annonsörer

Yoga är så mycket mer är bara träning, det är övning för både kropp och själ där resultatet av ihållande utövning blir minskad stress, en smidig kropp och ett ökat välbefinnande. På Cypern finns flera ställen där man kan utöva yoga, allt från större gym som ordnar klasser till mindre, nischade yogastudios.

Yoga Yama var ett av de första yogacentren att öppna upp på norra Cypern. Grundaren Sibel Saraçoğlu undervisar sina elever flera gånger i veckan i ljusa lokaler mitt i Kyrenia. Förutom yoga så har hon workshops i meditation, livscoachning, andningsteknik och pilates. Man kan komma hit och delta i klasser eller ta privatlektioner.

Öppettider:
Måndagar, onsdagar och fredagar anordnas klasser klockan: 08.15, 10.15 och 18.15.

För mer information besök Yoga Yamas hemsida.

Telefon: +90 548 874 11 11

Epost: yogayama@hotmail.com

Yoga Yama Kyrenia Yoga Yama Kyrenia

Yoga Yama Kyrenia
Sibel Saraçoğlu.

Yoga Yama Kyrenia Yoga Yama Kyrenia Yoga Yama Kyrenia Yoga Yama Kyrenia

About Maria Eriksson 1665 Articles
Maria arbetar som fotograf och skribent på Norra Cypern Magasinet. Hon älskar att träffa nya människor och syns ofta ute i vimlet när hon fotograferar premiärer, events och andra tillställningar. Tveka inte att höra av dig till henne om du har en berättelse du vill dela med dig av, eller något annat du tycker kan vara värt att skriva om. Maria tycker om att uttrycka sig i både bild och text och är alltid öppen för nya reportageidéer. Maria@norracypernmagasinet.se