Svenskt radioprogram besökte norra Cypern

Annonsörer

I veckan hade norra Cypern finbesök av den svenska radiokanalen Scandinavian Travelradio som gör resemagasinet UTKIK! Programledaren Svante Strömberg spenderade en vecka på norra Cypern där han reste runt och besökte platser som Famagusta, Iskele och Nicosia. Fyra intervjuer var inbokade, bland annat med den före detta FN-officeren Willy Lindh som idag är bosatt på Cypern och jobbar som guide. Intervjun tog plats på Lords Palace Hotel i Kyrenia. Norra Cypern Magasinet var där och träffade Svante som berättade att han älskar norra Cypern med all dess vackra natur och trevliga människor. Veckan här hade enbart bjudit på positiva intryck. Vi fick även veta att det inte är första gången Svante besöker norra Cypern. Redan 2013 var han här och reste runt och intervjuade svenskar för samma radiokanals räkning. Målgruppen för radioprogrammet är i åldern 50+ och de älskar lugna och vackra resmål som norra Cypern.

Ni kan lyssna på Svante Strömbergs tidigare intervjuer från 2013 på länken: www.mixcloud.com/utkik/

Programmet med Willy Lindh kommer att sändas på Scandinavian Travelradio i slutet av maj månad. Den kommer också att läggas ut på webbsidan dit länken leder.

Willy Lind radio
Svante Strömberg och Willy Lindh.
Willy Lind radio
About Maria Eriksson 1665 Articles
Maria arbetar som fotograf och skribent på Norra Cypern Magasinet. Hon älskar att träffa nya människor och syns ofta ute i vimlet när hon fotograferar premiärer, events och andra tillställningar. Tveka inte att höra av dig till henne om du har en berättelse du vill dela med dig av, eller något annat du tycker kan vara värt att skriva om. Maria tycker om att uttrycka sig i både bild och text och är alltid öppen för nya reportageidéer. Maria@norracypernmagasinet.se