Varför inte ett bowlingbesök?

Annonsörer

För några år sedan öppnades den första bowlinghallen som låg/ligger i Karakum. Vi var några svenskar som började spela, mest på skoj, och jag köpte faktiskt ett bowlingklot, så kul tyckte jag att det var. Vi hade tävlingar mot ryska, samt engelska, tjejer som vi kände, och SVERIGE VANN stort, naturligtvis! Inte för att vi är proffs, eller är vi?

Som med så många hobbies så rann det sakta ut i sanden. Vi i det svenska laget hade annat för oss. Men så för ca. ett år sedan via ”Foreign Recidents” som jag är med i, började jag igen men denna gång hade en ny bowlinghall öppnat; King Leisure centre.

King Leisure öppnades år 2009 (bowlinghallen ligger efter motorvägen mot Alsancak/Lapta på vänster sida, efter Ezic Restaurang).

Bowlinghallen har 12 banor (varav en bana kan användas av barn).

Öppettider: måndag-söndag kl. 09:00-00:00.

Måndag-torsdag pris 7TL/person och spelomgång.

Fredag-söndag pris 8 TL/person och spelomgång.

Man kan även äta något lättare, samt serverar de öl och vin och en trappa ner finns det olika sorters spel för barn och vuxna.

Det är både roligt och ger kondis, så ge bowlingen en chans. När bowlade ni senast? Man behöver INTE vara duktig och det ger så många skratt, samt andra ljudutryck.

Kings_bowling_klot_girne_norra_cypern

Kings_bowling_klot_spelare_girne_norra_cypern

Kings_bowling_girne_norra_cypern

Kings_bowling_klot_regler_girne_norra_cypern

About Margaretha Lindén 113 Articles
Margaretha är en riktig norra Cypern veteran och en otrolig ambassadör för landet. Hon flyttade till norra Cypern år 2000 i maj, och här bor hon med sina 7 hundar och 4 katter i en liten by utanför Kyrenia. Margaretha hänvisar vidare diverse tjänster angående utflykter och guidade turer för Sunseeker-tours, ett turistföretag som vänder sig i första hand till Skandinaver. Maggan är skribent för NC Magasinet och ni kommer här kunna läsa hennes intressanta artiklar om vad som försiggår i landet , utflykter och mycket mer. Har ni frågor till Margaretha, skriv till: margaretha@norracypernmagasinet.se