Sherman’s Bar – den lokala sportbaren i Bogaz

Annonsörer

Sherman’s Bar är en familjevänlig lokal bar med många skandinaver, britter och cyprioter som stamgäster. Man har en bred meny som erbjuder varma och kalla rätter, samt snacks, året runt. Sherman’s Bar är också en mycket populär sportbar. Man har två stora tv-skärmar som dagligen visar fotboll och andra sporter och matcher av intresse. Sherman’s Bar är verkligen en samlingsplats och ett vattenhål för invånarna i Bogaz- och Iskeleområdet.

Människor kommer också hit för liveunderhållning, på sommaren öppnar Sherman’s Bar sin uteservering och folk samlas på gården för att se musiker uppträda i sommarnatten. Varje vecka arrangerar man frågesporter som är mycket välbesökta.

Det finns också två biljardbord och gratis wifi tillgängligt. Sherman’s Bar öppnar tidigare på helgerna när man visar fotboll. Det här är också det perfekta stället för fester och större evenemang, där man kan få catering med buffé. På Sherman’s Bar’s Facebook finns mer information.

Öppettider:

Måndag till söndag: kl. 15.30 till sent.

Torsdagar stängt.

Telefon: +90 533 847 33 93

Shermans Bar på Facebook.

Shermans Bar Shermans Bar Shermans Bar  Shermans Bar Shermans Bar Shermans Bar Shermans Bar Shermans Bar

About Maria Eriksson 1665 Articles
Maria arbetar som fotograf och skribent på Norra Cypern Magasinet. Hon älskar att träffa nya människor och syns ofta ute i vimlet när hon fotograferar premiärer, events och andra tillställningar. Tveka inte att höra av dig till henne om du har en berättelse du vill dela med dig av, eller något annat du tycker kan vara värt att skriva om. Maria tycker om att uttrycka sig i både bild och text och är alltid öppen för nya reportageidéer. Maria@norracypernmagasinet.se