Ocean House – ny fiskrestaurang i Famagusta

Annonsörer

I juli fick Famagusta en ny fisk- och skaldjursrestaurang. ”Ocean House är en ny sorts fiskerestaurang för norra Cypern, med en modern design och innovativ meny som tar de kulinariska läckerheterna till en helt ny nivå”, berättar restaurangens ägare Erdem Tuncel. ”Vi håller en mycket hög kvalité, från havet till tallriken, och det vet vi att våra gäster märker av och uppskattar”.

Restaurangen är vackert inredd i ett marint tema med ljusa färger i blått och vitt. De vita borden står uppdukade och redo att ta emot dagens första gäster. Utanför vajar palmbladen i lugna rörelser. Några gäster parkerar bilen och barnen springer in i förväg. Den vänliga servitören hälsar familjen välkommen och tar med dem till ett av borden där barnen får kritor och målarböcker där de kan färglägga sjöhästar och fiskar.

Vi beställer in signaturrätten, en generös fisk- och skaldjurstallrik för två personer. Den innehåller läckerheter som bläckfisk, grillad fiskfilé, musslor och räkor toppade med krämig sås, allt serverat på en bädd av saffranskryddat jasmineris och krispiga pommes frites. Till maten tar vi in husets vita vin, det friska Angora som går perfekt ihop med restaurangens fiskrätter. På Ocean House serveras man inledningsvis alltid en lätt paprikasallad med fyra dipsåser, räkchips och nybakat bröd. Allting på vårt bord smakar utmärkt! Ocean House är verkligen så där trevligt att man absolut kan tänka sig att komma hit en stund innan middagen för att ta en drink i baren.

Restaurangen har en gästkapacitet på hundra personer, med andra ord ett utmärkt ställe för att fira födelsedagar och andra festligheter! Ocean House hjälper mer än gärna till med förberedelserna, allt för att skapa ett glatt och minnesvärt firande – med massor av god mat!

Varmt välkomna!

Öppettider: alla dagar från kl. 12.00 till 23.00

Gör er bordsreservation på telefon: +90 533 822 50 00

Ocean House på Facebook.

Ocean House Famagusta Ocean House Famagusta Ocean House Famagusta Ocean House Famagusta Ocean House Famagusta Ocean House Famagusta Ocean House Famagusta Ocean House Famagusta Ocean House Famagusta Ocean House Famagusta Ocean House Famagusta Ocean House Famagusta

Ocean House Famagusta Ocean House Famagusta

About Maria Eriksson 1665 Articles
Maria arbetar som fotograf och skribent på Norra Cypern Magasinet. Hon älskar att träffa nya människor och syns ofta ute i vimlet när hon fotograferar premiärer, events och andra tillställningar. Tveka inte att höra av dig till henne om du har en berättelse du vill dela med dig av, eller något annat du tycker kan vara värt att skriva om. Maria tycker om att uttrycka sig i både bild och text och är alltid öppen för nya reportageidéer. Maria@norracypernmagasinet.se