London Dental Clinic – din engelsktalande tandläkare i Famagusta

Annonsörer

Låt dit leende gnistra! Hos tandläkare Ayshe Sutcu på London Dental Clinic blir man som patient väl omhändertagen. Själv har hon aldrig långt till ett leende och tillsammans med sina glada medarbetare får hon alla patienter att känna sig varmt välkomna. Kliniken ligger i moderna lokaler i Famagusta och är utrustad med den senaste tekniken inom tandvård. Ayshe Sutcu är utbildad i London där hon också arbetet inom tandvården i flera år. Sedan några år har hon en egen klinik på norra Cypern, och många av hennes patienter är européer som känner sig trygga och bekväma med en brittisk tandläkare.

London Dental Care Famagusta

Tandvårdsturismen från Europa ökar stadigt och många ser norra Cypern som en attraktiv destination då behandlingarna håller mycket hög kvalité, väntetiderna är korta och priserna är låga jämfört med de i hemländerna. När man dessutom kan kombinera behandlingarna med sol, bad och golf blir inte valet så svårt! Den som är intresserad av tandvårdsresor kan kontakta London Dental Clinic för mer information.

När patienten har fattat beslutet att besöka norra Cypern för tandvård är processen mycket snabbare än vanligt i Europa. Kliniken kommer omedelbart att boka en tid för konsultation vid en passande tidpunkt. Om patienten redan befinner sig på Cypern kan kliniken vanligtvis boka ett möte redan samma vecka.

London Dental Clinic erbjuder bland annat:
– Implantat: tandimplantat är det närmsta möjliga alternativet till ett verkligt tandbyte.
– Mindre orala operationer.
– Lagning.
– Kronor och bryggor: man täcker tanden för att återställa dess form och storlek, samt för styrka och förbättring av utseende.
– Kosmetik: inriktad på kreativitet, skapar en positiv förändring för dina tänder och ditt leende.

Välkomna!

Öppettider:
Måndag till fredag mellan kl. 10.00 och 13.00 och från 14.00 till 18.00.
Lördag mellan kl. 10.00 och 14.00.
Söndagar stängt.

Telefon: +90 392 365 41 44 eller +90 533 884 97 22
 London Dental Care Famagusta London Dental Care Famagusta  London Dental Care Famagusta London Dental Care Famagusta London Dental Care Famagusta London Dental Care Famagusta

About Maria Eriksson 1665 Articles
Maria arbetar som fotograf och skribent på Norra Cypern Magasinet. Hon älskar att träffa nya människor och syns ofta ute i vimlet när hon fotograferar premiärer, events och andra tillställningar. Tveka inte att höra av dig till henne om du har en berättelse du vill dela med dig av, eller något annat du tycker kan vara värt att skriva om. Maria tycker om att uttrycka sig i både bild och text och är alltid öppen för nya reportageidéer. Maria@norracypernmagasinet.se