Körfez Seafood & Grill Restaurant i Boğaz

Annonsörer

Välkommen till Körfez Seafood & Grill Restaurant, en avslappnad restaurang och strandklubb, med ett unikt kustläge intill havet i Boğaz lilla turisthamn.

Restaurangen är uppdelad i flera delar, på Körfez Seafood House kan gästerna njuta av en à la carte-meny med en fisk- och skaldjursmeny som får det att vattnas i munnen. Borden står uppdukade på trädäck ute i vattnet, vackert inramade av torkade palmblad och lätta tygskynken, och med en oslagbar utsikt över det kristallklara Medelhavet.

Körfez Restaurang Bogaz

För ett tag sedan introducerade Körfez ett nytt koncept, det inglasade Körfez Grill Room. Här serveras kött av hög kvalité, närproducerat och tillagat framför gästerna vid deras bord. Detta har blivit en riktig succé, och flera av gästerna kommer långväga för att njuta av den grillade maten och den magiska atmosfären som kommer med Körfez fantastiska läge vid stranden.

För den som är sugen på ett stärkande kopp kaffe finns Körfez Patisserie & Italian Coffee Cafe. Man har också en Lounge Bar, trevlig att slå sig ner på för cocktails i solnedgången.

Nedanför Körfez ligger en 300 meter lång privat strandremsa, som Körfez gäster har tillgång till! Här har man alla faciliteter man kan önska av en strandklubb.

För bordsreservation ring: +90 542 858 01 68

Körfez på Facebook. Körfez Restaurang Bogaz Körfez Restaurang Bogaz Körfez Restaurang Bogaz Körfez Restaurang Bogaz Körfez Restaurang Bogaz Körfez Restaurang Bogaz Körfez Restaurang Bogaz Körfez Restaurang Bogaz Körfez Restaurang Bogaz Körfez Restaurang Bogaz

About Maria Eriksson 1684 Articles
Maria arbetar som fotograf och skribent på Norra Cypern Magasinet. Hon älskar att träffa nya människor och syns ofta ute i vimlet när hon fotograferar premiärer, events och andra tillställningar. Tveka inte att höra av dig till henne om du har en berättelse du vill dela med dig av, eller något annat du tycker kan vara värt att skriva om. Maria tycker om att uttrycka sig i både bild och text och är alltid öppen för nya reportageidéer. Maria@norracypernmagasinet.se