Kiyi fiskrestaurang vid havet i Bogaz

Annonsörer

I lördags besökte Norra Cypern Magasinet Kiyi Restaurant, en av de populäraste fiskerestaurangerna i Bogaz på Cyperns östkust. Kiyi Restaurant hör till Exotic Hotel och ligger precis vid havet. På dagstid njuter man här av en stilla lunch, en frisk bris från havet, och en fantastisk utsikt över Medelhavet! På kvällarna glittrar det vita månljuset på den mörka vattenytan och skapar en drömsk stämning över hela middagsupplevelsen.

Vi stiger in i den mysigt ombonade restaurangen och välkomnas av de trevliga kyparna. Vi lägger märke till att de flesta borden är prydda med en reserverad-skylt, och de fylls snabbt upp av glada middagsgäster som är här för att spendera lördagskvällen med nära och kära. På borden dukas det fram varma och kalla mezes, grillad fisk och andra läckerheter från havet. Flätade korglampor från taket sprider ett varmt sken över lokalen och utanför fönstret ser vi den lysande månen som är på god väg att bli full.

En sångerska ackompanjerad av en man på keyboard sjunger turkiska sånger från scen, och det dröjer inte länge förrän några gäster reser sig upp och börjar dansa vid sitt bord. Ett gäng med tjejer går fram och dansar tillsammans framför scenen. Det är en härlig stämning och en perfekt lördagskväll!

Nästa gång ni är i Bogaz, passa på att besöka denna restaurang!

Telefon till Exotic Hotel: +90 392 371 28 81

Kiyi Restaurant på Facebook.

Kiyi Fiskrestaurang Bogaz Kiyi Fiskrestaurang Bogaz Kiyi Fiskrestaurang Bogaz Kiyi Fiskrestaurang Bogaz Kiyi Fiskrestaurang Bogaz Kiyi Fiskrestaurang Bogaz Kiyi Fiskrestaurang Bogaz Kiyi Fiskrestaurang Bogaz Kiyi Fiskrestaurang Bogaz

Kiyi Fiskrestaurang Bogaz
Så här fint vid havet ligger Kiyi Restaurant.

About Maria Eriksson 1651 Articles
Maria arbetar som fotograf och skribent på Norra Cypern Magasinet. Hon älskar att träffa nya människor och syns ofta ute i vimlet när hon fotograferar premiärer, events och andra tillställningar. Tveka inte att höra av dig till henne om du har en berättelse du vill dela med dig av, eller något annat du tycker kan vara värt att skriva om. Maria tycker om att uttrycka sig i både bild och text och är alltid öppen för nya reportageidéer. Maria@norracypernmagasinet.se