Harun Yildirim tandvårdsklinik

Annonsörer

Harun Yildirim Dental Surgeon är en professionell och prisvärd privat tandvårdsklinik som erbjuder ett brett utbud av tandvård, inklusive ortodontisk, parodontologi, endodontisk, implantat och kosmetiska tänder, blekningsbehandlingar och fasader bland annan specialisttandvård.

Harun Yildirim tandvårdsklinik

Kliniken ligger i centrala Kyrenia och stöds av ett erfaret lag av några av de bästa tandläkarna på Cypern! All deras erfarenhet erbjuder patienter tillgång till specialisttandvård i ett toppmodernt behandlingscenter. Lita på detta hårt arbetande tandvårdslag som är redo att välkomna dig i en varm och vänlig miljö!

För särskilda fall inkluderas boende och flyg gratis.
Om du skickar en panoramaröntgen på e-post, ett leende foto av ansiktet som tittar in i kameran, kommer du att få 3D-bilder av hur munnen ser efter operationen är klar.

Harun Yildirim tandvårdsklinik använder Cad Cam, för bästa digitala tandvård som skapar mycket snabba och säkra behandlingar.

Letar du efter en tandläkare på Cypern? Kontakta Harun Yildirim tandvårdsklinik idag för att boka din tandläkartid!

0392 816 06 66
0533 833 00 77
0548 877 08 08

hrnyildirim@hotmail.com

Harun Yildirim tandvårdsklinik blomma

Harun Yildirim tandvårdsklinik maskin

Harun Yildirim tandvårdsklinik före och efter

Harun Yildirim tandvårdsklinik före och efter bilder

Harun Yildirim tandvårdsklinik före och efter tänder

Harun Yildirim tandvårdsklinik före och efter bild tänder

About Maria Eriksson 1665 Articles
Maria arbetar som fotograf och skribent på Norra Cypern Magasinet. Hon älskar att träffa nya människor och syns ofta ute i vimlet när hon fotograferar premiärer, events och andra tillställningar. Tveka inte att höra av dig till henne om du har en berättelse du vill dela med dig av, eller något annat du tycker kan vara värt att skriva om. Maria tycker om att uttrycka sig i både bild och text och är alltid öppen för nya reportageidéer. Maria@norracypernmagasinet.se