Ljuvligt boende på Glaro Garden i Karpaz

Annonsörer

Glaro Garden Hotel är ett familjedrivet hotell med ett ekologiskt livsstilskoncept – helt klart en upplevelse man inte får missa!

Hotellet ligger i Dipkarpaz, en traditionell by där det gamla Medelhavet lever kvar, med åldrade stenhus, solbrända ängar och små tavernor längs med vägarna. Dipkarpaz är den perfekta utgångspunkten för turister som vill uppleva nationalparksområdet Karpaz på Cyperns östra udde. Härifrån är det inte många kilometer till orörda Golden Beach och Apostel Andreas kloster.

Glaro Garden har en grönskande trädgård där sockersöta stenstugor står redo att ta emot sina gäster. Boendet är enkelt men bekvämt. Alla stugor har eget badrum med dusch. Utanför dörren finns en liten altan där man gärna slår sig ner och njuter av lugnet. Ovanför palmerna och rosenbuskarna kastar sig ivriga svalor hit och dit i luften.

Restaurangen ligger i huvudbyggnaden och här serveras det klassisk cypriotisk byfrukost varje morgon. Från Glaro Garden är det inte långt till havet. Följer man vägen genom byn och ut mot kusten kommer man till de kända ruinerna av Ayios Ayphilons kyrka. Här finns även en trevlig restaurang man ska se till att besöka.

Aktiviteter på och i närheten av Glaro Garden:
– Golden Beach strand, 20 minuter med bil.
– Secret Beach, 5 minuter. Glaro Garden erbjuder gratis transport hit.
– Kurser i matlagning.
– Naturvandringar, cykling, fågelskådning, jeep safari, snorkling, dykning, sol och bad och fiske.

Telefon: +90 533 881 0161
Epost: glarogarden@msn.com
www.glarogarden.com
Glaro Garden på Facbook.

Glaro Garden Karpaz

Glaro Garden Karpaz

Glaro Garden Karpaz

Glaro Garden Karpaz

Glaro Garden Karpaz

Glaro Garden Karpaz

Glaro Garden Karpaz

Glaro Garden Karpaz

Glaro Garden Karpaz

Glaro Garden Karpaz
Kusten vid Glaro Garden.
Glaro Garden Karpaz
Golden Beach.
Glaro Garden Karpaz
Ayios Ayphilons kyrka.

About Maria Eriksson 1665 Articles
Maria arbetar som fotograf och skribent på Norra Cypern Magasinet. Hon älskar att träffa nya människor och syns ofta ute i vimlet när hon fotograferar premiärer, events och andra tillställningar. Tveka inte att höra av dig till henne om du har en berättelse du vill dela med dig av, eller något annat du tycker kan vara värt att skriva om. Maria tycker om att uttrycka sig i både bild och text och är alltid öppen för nya reportageidéer. Maria@norracypernmagasinet.se