Resa hit

Annonsörer

Det finns flera flyglinjer att välja på för den som vill resa till norra Cypern. Från Stockholm kan man åka med Turkish Airlines, Pegasus Airlines eller Atlas Global. Från Göteborg flyger Turkish Airlines. Gemensamt för alla flygbolag är att de mellanlandar på någon av Istanbuls två internationella flygplaster, Istanbul Atatürk Airport och Sabiha Gökçen Airport. Väntetiden i Turkiet brukar vara 1-2 timmar innan man flyger vidare till Ercan Airport på norra Cypern. Dessa flyg avgår flera dagar i veckan, året runt.

Man kan också välja att flyga med direktflyg till Larnaca eller Paphos på södra Cypern. Norwegian flyger direkt till Larnaca, och till Paphos kan man åka med Ryanair från Skavsta flygplats. Mellan april och november flyger charterbolagen Ving, Apollo och Fritidsresor till Larnaca. På deras webbsidor kan man boka endast flygstol, ofta till riktigt bra priser.

Från södra Cypern kan man hyra bil och åka över gränsen till norra Cypern. Se mer information om vad som gäller för hyrbilar här.

Flyg till Cypern

About Maria Eriksson 1665 Articles
Maria arbetar som fotograf och skribent på Norra Cypern Magasinet. Hon älskar att träffa nya människor och syns ofta ute i vimlet när hon fotograferar premiärer, events och andra tillställningar. Tveka inte att höra av dig till henne om du har en berättelse du vill dela med dig av, eller något annat du tycker kan vara värt att skriva om. Maria tycker om att uttrycka sig i både bild och text och är alltid öppen för nya reportageidéer. Maria@norracypernmagasinet.se