Bogaz julmarknad hjälper vildkatter

Annonsörer

En julmarknad i Bogaz välkomnade nästan 100 besökare som samlade ihop 4,5000TL från försäljning och ett lotteri till förmån för vårdnaden av vildkatter.

Tomtefar och tomtemor, hjälpta av en tomtenisse, samt Tony Bisset och Edward Betts som var utklädda till ”Julmiddag” delade ut små presenter och godis till barnen.

Det fanns bodar som erbjöd hantverk, marmelad, julkort, blomsterarrangemang, julkakor, second hand-kläder, hushållsredskap och annat smått och gått.

”Val Rose gissade vikten på den traditionella engelska julkakan och vi hade massor av vinnare från lotteriet. Tack allihop för en fantastisk dag och glöm inte att det alltid finns två bodar öppna här på lördagar,” sa arrangören Jan McGhee efter marknaden.

Marknaden fick även in en donation på 2,000TL efter att ett par tagit sönder sin sparbössa.

Sarah Jane Purcell som är volontär på Famagusta Animal Rehoming Centre vann årets Golden Heart-pris ”för hennes sju-dagar-i-veckan engagemang” till härberget som har erhållit nytt stöd från Gazi Mağusa kommun.

Bogaz-jul-Marknad

About Filippa Dahlkild 151 Articles
Filippa studerar medie- och kommunikationsvetenskap vid Göteborgs Universitet och kommer att göra sin praktik på Norra Cypern Magasinet. Hon hoppas att praktiken kommer att öka hennes kommunikativa färdigheter och ge henne en inblick i branschen. Hon har en stor passion för att se världen och träffa nya människor och har bland annat studerat i både USA och Australien.