Cypriotisk meyhaneupplevelse på Aytotoro Meze Evi!

Annonsörer

Aytotoro Meze Evi är en autentisk cypriotisk meyhane-restaurang, som har alla ingredienser för att kunna bjuda sina gäster på en riktig toppenkväll! Innanför tjocka stenväggar prydda med traditionella föremål står långborden uppdukade med långa rader av mezes och raki. Det är små rätter med hummus, tahini, mandlar, tsatziki, hembakat bröd, köfte, grillad halloumi, friterad ost, dolmar och massor av annat gott. Under kvällen fyller servitörer på med huvudrätten ”Full Shish kebab”, som är en blandning av olika kötträtter som lammkotletter, kyckling, şeftalı kebab och annat grillat kött.

Aytotoro Meyhane

På scenen är det uppträdande med turkiska sånger och vid borden klappar gästerna händerna i takt. Det skålas i lokala viner, Efes öl och raki. Många har gått fram till scenen för att dansa och snart är hela golvet fyllt av gäster, vuxna som barn! Meyhane handlar inte bara om mat, det är en helhetsupplevelse där man under flera timmar umgås med nära och kära genom sång, dans och långa samtal vid borden!

Aytotoro Meyhane kan verkligen bjuda på en sann cypriotisk upplevelse! Restaurangen är familjeägd och kärleken till den cypriotiska kulturen märks av i både mat, service och underhållning. På menyn finns även fisk, grytor, vegetariska alternativ och söta efterrätter serverade tillsammans med turkiskt kaffe. Aytotoro Meze Evi ligger i Yeni Boğaziçi och har öppet året om, välkomna!

Öppettider:
Tisdag – söndag: kl. 18.00 – 01.00.
Måndagar stängt.

Telefon: +90 542 860 47 85 Aytotoro Meyhane Aytotoro Meyhane Aytotoro Meyhane Aytotoro Meyhane Aytotoro Meyhane Aytotoro Meyhane Aytotoro Meyhane Aytotoro Meyhane Aytotoro Meyhane Aytotoro Meyhane Aytotoro Meyhane Aytotoro Meyhane Aytotoro Meyhane

About Maria Eriksson 1651 Articles
Maria arbetar som fotograf och skribent på Norra Cypern Magasinet. Hon älskar att träffa nya människor och syns ofta ute i vimlet när hon fotograferar premiärer, events och andra tillställningar. Tveka inte att höra av dig till henne om du har en berättelse du vill dela med dig av, eller något annat du tycker kan vara värt att skriva om. Maria tycker om att uttrycka sig i både bild och text och är alltid öppen för nya reportageidéer. Maria@norracypernmagasinet.se