Alvadar – en bar att räkna med i sommar!

Annonsörer

Alvadar är en bar att räkna med i sommar! Belägen i Lapta, väster om Kyrenia, med kreativa cocktails och svängig musik. Norra Cypern Magasinet var där en fredagskväll och kollade av stämningen – som visade sig vara något alldeles extra, med spontandansande gäster och superhög atmosfär. Det är bara att gratulera ägarna till en riktigt bra bar – vi lovar att komma tillbaka flera gånger den här sommaren!

Alvadar har öppet från kl. 12.00 till sent varje dag. Mellan kl. 18.00 och 20.00 är det halva priset på cocktails! Onsdagar och fredagar är det livemusik och flera temakvällar och överraskningar väntar den här sommaren.

Välkomna!

Öppettider: kl. 12.00 till sent.

Telefon: +90 548 846 66 08 // +90 542 885 28 95
Alvadar Bar på Facebook.

Alvadar Bar Lapta

Alvadar Bar Lapta

Alvadar Bar Lapta

Alvadar Bar Lapta

Alvadar Bar Lapta

Alvadar Bar Lapta

Alvadar Bar Lapta

Alvadar Bar Lapta

Alvadar Bar Lapta

About Maria Eriksson 1665 Articles
Maria arbetar som fotograf och skribent på Norra Cypern Magasinet. Hon älskar att träffa nya människor och syns ofta ute i vimlet när hon fotograferar premiärer, events och andra tillställningar. Tveka inte att höra av dig till henne om du har en berättelse du vill dela med dig av, eller något annat du tycker kan vara värt att skriva om. Maria tycker om att uttrycka sig i både bild och text och är alltid öppen för nya reportageidéer. Maria@norracypernmagasinet.se