Stilsäkra julklappar hos Akay Optik Plaza

Annonsörer

Letar du efter en snygg och stilsäker julklapp? Varför inte satsa på ett par trendiga bågar från ledande optikern Akay Optik? Den lokala butikskedjan har flera affärer runt om i landet. Den största till ytan ligger vid infarten till Nicosia, här finner ni två våningar fyllda med nyinkomna receptbelagda glasögon, linser och solglasögon. Ni känner igen internationella märken som Ray Ban, Gucci, Tom Ford, Miu-Mui, Jimmy Choo, Bvlgari, Prada och Giorgio Armani. Akay Optik åker regelbundet på utställningar runt om i världen, bland annat till Milano och Paris, där de beställer in produkter för nästkommade säsong. Allt som importeras kommer direkt från respektive modehus och håller högsta kvalité.

Akay Optik Plaza NicosiaKvalificerade optiker guidar dig fram till de rätta bågarna. Det familjeägda företaget kan stoltsera med över 30 år i branschen och de ser till att dina ögon får den allra bästa omsorgen. Här blir man alltid varmt välkommen!

Nyligen lanserade man sin nya webbshop på www.akayoptic.com.tr, så nu går det utmärkt att beställa klockor, glasögon och accessoarer över internet. Leveransen sker redan nästa dag. Sidan kommer inom kort på engelska.

Akay Optik i Nicosia har flera julerbjudanden på glasögon, välkommen in i butiken för mer information.

Öppettider:
Måndag – fredag kl. 08.30 – 18.00
Lördag kl. 08.30 – 16.00

Telefon: +90 392 223 62 38

Akay Optik Plaza Nicosia

Akay Optik Plaza Nicosia

Akay Optik Plaza Nicosia

Akay Optik Plaza Nicosia

Akay Optik Plaza Nicosia

Akay Optik Plaza Nicosia

Akay Optik Plaza Nicosia

About Maria Eriksson 1684 Articles
Maria arbetar som fotograf och skribent på Norra Cypern Magasinet. Hon älskar att träffa nya människor och syns ofta ute i vimlet när hon fotograferar premiärer, events och andra tillställningar. Tveka inte att höra av dig till henne om du har en berättelse du vill dela med dig av, eller något annat du tycker kan vara värt att skriva om. Maria tycker om att uttrycka sig i både bild och text och är alltid öppen för nya reportageidéer. Maria@norracypernmagasinet.se