Volkswagens cykeltur på Cypern

Annonsörer

Tycker du om att cykla? Äger du en cykel och inte än haft en tillräckligt bra ursäkt för att ta ut den på öppna vägar? Olja i så fall pedalerna och gör dig redo för Volkswagen Cyprus Cycling Tour 2016.

Du kan vara en professionell cyklist eller en amatör men det du bör tänka på är att du kommer att få chansen att skaka av vintern och börja känna sommarens strålar, njuta av härliga landskap, vara ute i naturen och få motion samtidigt som du kommer träffa massor av nya människor.

Turen – för femte året i rad – är planerad för 1-3 april och är uppdelad i två grupper. Grupp 1 är för mer tävlingsinriktade cyklister och grupp 2 är för cyklister som vill cykla i lugn och jämn takt så att de kan njuta av turen och naturen.

Baserat på deltagarnas feedback från tidigare år har arrangörerna beslutat att göra förbättringar så att alla inblandade ska få den bästa utomhuserfarenheten, både på och av cykeln.

I år kommer alla tre etapper att börja vid Paphos slott, vilket innebär mer bekvämlighet och mindre krångel, och avståndet mellan varje etapp kommer att bli längre.

Volkswagen tour i Limassol

About Sophia Söderholm 2225 Articles
Sophia flyttade från Sverige 1998, 10 år gammal. Hon har sedan dess bott på flera olika platser i Spanien, och i andra länder i världen, och är idag bosatt på Norra Cypern sedan fyra år tillbaka. Hennes studiebakgrund är inom marknadsföring, hotellmanagement och fastighetsförmedling, och hon jobbar idag som fastighetsmäklare och är marknadschef för Norra Cypern Magasinet. Har ni frågor till Sophia, skriv till: sophia@norracypernmagasinet.se